QuenchTec är ett innovativt mjukvaruföretag som levererar molnbaserade lösningar till globala företag. Vår plattform erbjuder en komplett lösning för panelhantering, datainsamling, analys och rapportering som ger våra kunder djupare insikter om konsumenter och omvärlden.

Technical Account Manager – Malmö, Sweden

Nu letar vi efter en Technical Account Manager som kan stärka vårt internationella team och jobba som primärkontakt för teknisk support för vår växande kundbas. Som TAM kommer du att utnyttja dina färdigheter inom kommunikation och teknik för att hjälpa våra kunder med att utnyttja vår plattform maximalt och ta fram skräddarsydda lösningar för dem. Det finns stora möjligheter för dig att växa och påverka din roll. 

För oss är det viktigt att du är självgående, driftig och har en positiv attityd. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att bygga kundrelationer och har en teknisk bakgrund. Kunskap om molnbaserad arkitektur och PaaS (Azure) är meriterande. 

Vi har kontor i Malmö, Oslo, London och Amsterdam och jobbar tillsammans som ett virtuellt team. I första hand ser vi att du jobbar på vårt Malmö-kontor i Hyllie, men vi är öppna för möjligheten till distansarbete.

För mer information, skicka CV till Simon Vaarning simon@quenchtec.com.